فهرست مطالب
Toggleکمپ ترک اعتیاد جمشیدیه، کمپ ترک اعتیاد شبانه روزی جمشیدیه: بهترین و سریعترین روش ترک مرفین، درمان و ترک بستری در کمپ ترک اعتیاد جمشیدیه، به عنوان بهترین کمپ ترک اعتیاد تهران تحت نظر روانپزشک متخصص ترک اعتیاد و تیم روانشناسی می باشد تا بیماران امکان روان درمانی در کنار درمان جسمانی را داشته باشند. مدت زمان ترک مرفین، به پارامترهای مختلفی همچون دوز و مدت زمان مصرف و شرایط سلامت مصرف کننده دارد که بعد از انجام معاینات اولیه توسط پزشک مشخص می گردد.
از دیگر مزیت های درمان در کمپ ترک اعتیاد شبانه روزی جمشیدیه می توانیم به بهره مندی از تجهیزات و امکانات بیمارستانی و رفاهی همچون استخر سرپوشیده و سالن بدنسازی و مطب دندانپزشکی اختصاصی اشاره کنیم که شرایط بسیار مناسبی را برای بیماران ایجاد می کند.
مرفین یک مخدر افیونی است که همانند تریاک از گیاه خشخاش گرفته می شود.
مرفین یکی از قوی ترین مواد مخدر افیونی است که از گیاه کوکنار گرفته شده است و یک استاندارد طلایی برای مسکن های مخدر است و با جلوگیری از احساس درد و ایجاد آرامش در سیستم عصبی مرکزی، کاهش فشار خون، ضربان قلب و تنفس به منظور ایجاد احساس لذت و آرامش عمل می کند.
مرفین نام خود را از مورفیوس، الهه رویا و خواب یونان قرض گرفته است، به این دلیل که در فرد مصرف کننده احساس سرخوشی ایجاد می کند که غالباً به عنوان احساس رویایی توصیف می شود. مرفین یک داروی تعیین شده با برنامه فدرال II است و برای تسکین دردی تجویز می شود که نیاز به درمان روزانه و شبانه روزی دارد، مانند دردهای مرتبط با بیماری سرطان و درد ناشی از عمل جراحی.
با این حال، مصرف این مخدر احتمال ابتلا به اعتیاد و سوء مصرف نسبت به آن را افزایش می دهد، زیرا دسترسی به آن نسبتاً آسان است و احساس سرخوشی وصف ناپذیری در مصرف کننده ایجاد می کند.
از زمانی که انسان ها تاثیرات دارویی و تفریحی گیاه خشخاش را کشف کردند، از آن در طول قرن ها به ویژه در قاره آسیا که گیاه بومی است، بسیار استفاده کرده اند.
در دوران صنعتی شدن، بسیاری از آسیایی ها از پیشرفت شبکه حمل و نقل به نفع خود استفاده کرده و به آمریکا مهاجرت کردند و تریاک را که در کشورهایشان بسیار رایج بود با خود به کشورهای دیگر بردند که سوء مصرف تریاک به عنوان تسکین دهنده درد همچنان ادامه داشت تا اینکه در قرن های 18 و 19 اعتیاد به سطح تکان دهنده ای رسید.
بنابراین یافتن یک راه حل فوری برای کاهش اثرات اعتیاد آور مواد افیونی و در عین حال حفظ خواص دارویی مثبت آن ضروری بود که بین سال های 1805 و 1816، یک دستیار داروساز موفق به جداسازی یک ترکیب کریستالی سفید مایل به زرد از تریاک خام شد و پس از آزمایش دوزهای بسیار کمی از این ترکیب بر روی خود، دریافت که اثرات تسکین درد و سرخوشی دارد. او این مرفین مرکب را به نام الهه رویاهای یونان، مورفیوس، نامگذاری کرد.
در اواسط قرن نوزدهم، مرفین به عنوان یک داروی معجزه آسا که پزشکان می توانستند آن را برای سربازان مجروح در طول جنگ های داخلی آمریکا تجویز کنند، به صورت تجاری تولید و مورد ستایش قرار گرفت.
این دارو در کار خود موفق بود، اما پس از جنگ مشخص شد که جانبازانی که مرفین مصرف کرده بودند، به اعتیاد به مرفین مبتلا شده اند.
این دارو همچنین به عنوان جایگزین تریاک در تسکین درد و جایگزین تریاک برای درمان اعتیاد، مورد توجه قرار گرفت. در سال 1853 روشی جدید برای ورود مستقیم مرفین به جریان خون کشف شد. با توجه به فرم تصفیه شده دارو، مرفین در مقایسه با تریاک در کاهش درد، 10 برابر موثرتر است و با این وجود، یک مشکل اساسی بوجود آمد.
ویژگی های اعتیاد آور آن نیز به طور تصاعدی افزایش یافته و مشکل جدیدی به نام اعتیاد به مرفین را ایجاد می کند که باید راه حلی برای کاهش آن پیدا کرد. بنابراین قرص های مرفین سولفات برای رسیدگی به رفع مشکلات احتمالی اعتیاد و وابستگی مشاهده شده در افرادی که برای تسکین درد به مرفین نیاز داشتند، تولید و معرفی شدند.
این قرص ها همزمان با دوزهای کمتر، مرفین را در بدن آزاد می کنند و به عنوان راه حلی برای اعتیاد و وابستگی به مرفین مشاهده می شوند، امروزه قرص های مرفین سولفات برای کنترل دردهایی تجویز می شوند که بسیار شدید است و به داروی مسکن مخدر نیاز داشته باشد، اما درمان های جایگزین برای آنها کافی نیست.
اگرچه مرفین، در کاربرد پزشکی آن بسته به شرکت دارویی تولید کننده و نحوه مصرف آن، اشکال مختلفی به خود گرفته است، اما به طور ذاتی، یک ترکیب متبلور است.
قرص های سولفات مرفین در اشکال، اندازه ها و رنگ های مختلف تولید می شوند که برخی از این قرص ها گرد هستند، در حالی که برخی دیگر بیضی شکل هستند. از سوی دیگر قرص مرفین به صورت کپسول نیز موجود هستند که با وجود رنگ و شکل متفاوت، یکی از ویژگی های مشترک تمام قرص های سولفات مرفین این است که آنها باید میزان دوز خود را بر حسب میلی گرم بر روی قرص نشان دهند.
اما فارغ از نوع و دوز قرص مرفین، سوء مصرف این مخدر عوارض روانی و جسمانی متعددی برای مصرف کننده به همراه دارد که جلوگیری و یا بهبود این عوارض تنها در گروی ترک مرفین، تحت نظر روانپزشک متخصص ترک اعتیاد و تیم روانشناسی در کمپ ترک اعتیاد جمشیدیه به عنوان بهترین کمپ ترک اعتیاد تهران می باشد.
مرفین، هم از لحاظ تجاری و هم از لحاظ عامیانه و خیابانی، نام های متنوعی دارد. برخی از مارک های تجاری رایج که مرفین تحت آنها تولید و به بازار عرضه می شود عبارتند از:
روکسانول
کادیان ER
مرفین سولفات ER
ام اس کانتین
مورفابوند
امبدا (ترکیبی از مورفین سولفات و نالتروکسان هیدروکلراید)
در خیابان ها، نام بردن تمام اسامی که در رابطه با یک دارو استفاده می شود غیرممکن است. با این وجود، برخی از اسامی که معمولاً در مورد مرفین استفاده می شود عبارتند از:
میمون (Monkey)
خیال باف (Dreamer)
چیزهای سفید (White Stuff)
آنتی اِم
آنتی
مورف
درون (Drone)
تی ان تی (TNT)
تانگو اند کَش(Tango and Cash)
تب رقص (Dance Fever)
مِردِر 8 (Murder 8)
گودفلا
درست مانند سایر داروهای تجویز شده توسط پزشک، برای مصرف مرفین نیز میزان دوز توصیه شده ای وجود دارد.
با این وجود، این توصیه ها بسته به هدف مصرف مرفین، در افراد مختلف متفاوت است. تجویز اولیه سولفات مرفین، باید در حدود 15 تا 30 میلی گرم در هر چهار ساعت باشد، که این میزان برای تسکین درد کافی است.
به خاطر داشته باشید که از مصرف بیش از حد خودداری کنید، زیرا مصرف بیش از حد مرفین، ممکن است اثرات زیانبار و جبران ناپذیری در پی داشته باشد و یا حتی کشنده باشد. سولفات مرفین هنوز هم خطرات زیادی برای ایجاد اعتماد، وابستگی یا حتی اعتیاد به مرفین دارد.
به عنوان یک دارو با برنامه II، فردی که مرفین برای او تجویز می شود، باید تحت مراقبت و نظارت دقیق قرار گیرد تا به محض اینکه اولین نشانه اعتیاد به مرفین یا وابستگی به آن در او ظاهر شد، دارو به تدریج قطع شود.
“آیا مرفین اعتیاد آور است؟” یک سوال متداول از مشاورین کمپ ترک اعتیاد جمشیدیه می باشد که در مورد این ماده مخدر پرسیده می شود و در پاسخ به آن باید بگوییم، بله.
همانطور که پیش تر گفتیم، مرفین توسط اداره مبارزه با مواد مخدر ایالات متحده (DEA)، به عنوان یک ماده مخدر با برنامه II طبقه بندی شده است. یک ماده مخدر با برنامه II توسط اداره مبارزه با مواد مخدر ایالات متحده (DEA) اینگونه تعریف می شود: “مواد مخدر با قابلیت سوء مصرف بالا، که ممکن است منجر به وابستگی شدید روانی و یا جسمی شود.” به همین دلیل ضروری است که، مرفین کاملاً تحت نظر پزشک مصرف شود.
حتی نظارت دقیق توسط یک پزشک متخصص نیز لازم است، زیرا خطر ابتلا به اعتیاد و وابستگی به این ماده مخدر هنوز هم وجود دارد. خطر ابتلا به اعتیاد به مرفین و وابستگی آنچنان زیاد است که نیازی به مصرف طولانی مدت آن ندارد. اعتیاد به مرفین ممکن است با چند بار مصرف این ماده، به هر نحوی ایجاد شود.
مرفین از خشخاش گرفته می شود، همان گیاهی که برای تولید سایر مواد افیونی استفاده می شود و بسیار اعتیاد آور است. در محیط های پزشکی، از مرفین به عنوان تسکین دهنده دردهای کوتاه مدت و طولانی مدت استفاده می شود، اما برخی افراد به دلیل احساس سرخوشی که ایجاد می کند، به سوء مصرف این ماده مبتلا می شوند. در میان داروهایی که برای درمان دردهای مزمن استفاده می شود، مرفین بالاترین میزان سوء مصرف و اعتیاد را به خود نسبت داده است. مرفین یک ماده مخدر با برنامه 2 است که به صورت فدرال تعیین شده است. اگر برای مدتی مداوم مرفین مصرف شود، مصرف کننده هم از نظر جسمی و هم از نظر روانی به آن وابسته می شود. اما علائم و نشانه های سوء مصرف مرفین چیست؟
تعریق بیش از حد
سردرد
تهوع
دوری از خانواده و دوستان
افزایش اختلافات اجتماعی
افسردگی یا اضطراب شدید
حالات عصبی و ناراحتی زیاد
مشکلات خواب و خواب زیاد بیش از حد
افزایش یا کاهش وزن بیش از حد بدون
دردهای مزمن
مشکلات گوارشی
مشکلات تنفسی و سرفه مداوم
اختلالات در تمرکز و مشکلات حافظه
کاهش مقاومت بدن در برابر بیماری ها
اعتیاد به مرفین با از کار افتادن سیستم طبیعی پاداش مغز شروع می شود. دوپامین، ماده شیمیایی طبیعی است که باعث ایجاد احساس لذت و سرخوشی در مغز می شود. وابستگی به مرفین به آن معنا است که مصرف کننده برای عملکرد صحیح بدن، باید مرفین مصرف کند و تحمل مرفین به این معنی است که مصرف کننده باید دوزهای بیشتری را برای رسیدن به همان تاثیراتی که قبلاً با دوز کمتر بدست می آورد مصرف کند.
اولین علائم سوء مصرف مرفین، درون سیستم عصبی اتفاق می افتد و بسیار دشوار است که با مشاهده ظاهر فرد بگوییم به سوء مصرف مرفین مبتلا شده است. با این وجود، هنگامی که سوء مصرف به اعتیاد تبدیل می شود، علائم برجسته رفتاری مرتبط با اعتیاد به مرفین مانند تلاش برای دستیابی به مواد مخدر، توهم، اضطراب، کج خلقی و افسردگی شروع به نمایان شدن خواهد کرد. که در ادامه به معرفی بیشتر علائم رفتاری اعتیاد به مرفین خواهیم پرداخت.
افزایش عصبانیت به دلیل تغییرات جزئی در محیط
افزایش پرخاشگری، بدون دلیل کافی
ایجاد تغییر در شخصیت و درونگرایی
رخوت و بی حالی عمومی و عدم قدرت اراده
افسردگی حاد و نامنظم
کمرویی و انزواطلبی ناگهانی و دوری از اجتماع
تغییرات قابل توجه در اولویت ها
تنهایی و انزوای ادراکی
کاهش تمایل به آراستگی و تمیزی
سرخوشی و لذت وصف ناپذیر
ضعف در عملکرد ذهنی
ضعف در قضاوت
مراجعه به پزشکان متعدد برای به دست آوردن مواد بیشتر
علاوه بر علائم رفتاری و جسمی سوء مصرف، ممکن است سرنگ، قرص یا قوطی های قرص نیز پیدا کنید. مرفین بصورت شربت نیز فروخته می شود بنابراین ممکن است مایع سولفات مرفین یا بطری های کوچکی را ببینید. توجه داشته باشید که شخصی که برای او مرفین تجویز شده است، ممکن است با مصرف دوز معینی از مرفین، ظرف دو هفته معتاد شود.
اگر در حال حاضر فردی را می شناسید که مرفین مصرف می کند، علاٸم زیر ممکن است نشان دهنده اعتیاد وی باشد:
دروغ گفتن در مورد تعداد قرص هایی که مصرف می کند
پودر کردن قرص ها قبل از استنشاق یا تزریق آنها
مصرف مرفین به همراه الکل
دزدی یا دروغ گفتن برای بدست آوردن مرفین
تمام شدن دارو خیلی سریع تر از موعد
گله و شکایت مداوم از خستگی یا بیماری
خرید غیرمجاز مرفین و یا سایر مواد افیونی
از دست دادن شغل
تغییر رفتار ناگهانی در مجالس اجتماعی
ایجاد تغییر در علاقه
مصرف پنهانی و مخفیانه مرفین
به طور مداوم درباره ترک مرفین صحبت می کند اما در واقع ترک آن هرگز اتفاق نمی افتد
پنهان کردن مرفین در چندین جای مختلف از ترس اینکه کسی آن را پیدا کرده و از او بگیرد
بارزترین علائم جسمی سوء مصرف مرفین، منقبض شدن مردمک چشم ها و اختلال در هماهنگی است، همچنین ممکن است فرد علائم بی قراری را نیز بروز دهد و یا حتی در یک حالت عمیق لذت و سرخوشی کاذب فرو رود و سایر علائم جسمی سوء مصرف مرفین عبارتند از:
یبوست اغلب در صورت مصرف مرفین یا سایر مواد مخدر ممکن است اتفاق بیفتد، زیرا مرفین باعث کند شدن حرکات کرمی شکل در روده ها می شود و برآورد شده است که یبوست در 40 تا 95٪ از مصرف کنندگان مرفین اتفاق می افتد.
این دو ممکن است نشان دهنده سوء مصرف مواد مخدر باشند و به دلیل فعالیت کرمی شکل و آهسته در روده های کوچک بوجود آیند. برآورد شده است که حالت تهوع و استفراغ در 25٪ از مصرف کنندگان این مخدر اتفاق می افتد.
مرفین، موجب کند شدن سیستم تنفسی مصرف کنندگان می شود و در صورت مصرف بیش از حد، مصرف کننده به معنای واقعی ممکن است خفه شود.
اما عوارض سوء مصرف این مخدر به موارد گفته شده محدود نمی شود و مصرف این مخدر طیف گسترده ای از بیماری ها را در بر می گیرد که در ادامه به معرفی آنها می پردازیم:
تغییر شدید در وزن
کاهش متابولیسم، که منجر به ضعف جسمانی می شود
اختلال در هماهنگی عضلات
سرخوشی غیرقابل وصف
نارسایی کلیه
کاهش فشار خون
خارش قسمت های خاصی از بدن
از آنجایی که تحمل نسبت به مرفین ممکن است به سرعت افزایش یابد، افراد مبتلا به سوء مصرف این مخدر زودتر از افرادی که به داروهای دیگر اعتیاد دارند پیش می آید، بنابراین آنها را در معرض خطر اوردوز قرار می دهد.
اوردوز مرفین با علائم و نشانه هایی همراه است که شناخت این علائم می تواند کمک بسیاری حفظ سلامت مصرف کننده کند. در ادامه به معرفی برخی از متداول ترین علائم اوردوز مرفین خواهیم پرداخت.
کاهش دمای بدن، اما تعداد کمی از مصرف کنندگان ممکن است تب کنند
کاهش تنفس، که اگر این مورد ادامه یابد، موجب جمع شدن مایعات در ریه ها خواهد شد
کاهش سرعت ضربان قلب یا ضربان نامنظم
توهم و یا گیجی ذهنی
مردمک چشم منقبض شده
تنفس بسیار کند
بی حالی شدید یا خواب آلودگی
لکنت زبان
بنفش و یا آبی شدن لب ها و ناخن های انگشت
مشکلات تنفسی که ممکن است باعث غَرغَره بی وقفه و یا خفگی شود
توجه داشته باشید که اوردوز خیلی سریع باید به عنوان یک فوریت پزشکی، تحت معالجه و درمان قرار گیرد. اگر شما یا یکی از عزیزانتان علائم اوردوز مرفین را تجربه کرده اید، ضروری است تا بلافاصله با اورژانس تماس بگیرید.
نکته ای که باید به آن توجه داشته باشید این است که سوء مصرف مرفین علاوه بر عوارض روانی و جسمانی که برای مصرف کننده به همراه دارد می تواند باعث اوردوز مصرف کننده شود به همین جهت بهترین رویکرد جهت مقابله با این عوارض، ترک مرفین تحت نظر روانپزشک متخصص ترک اعتیاد در کمپ ترک اعتیاد جمشیدیه به عنوان بهترین کمپ ترک اعتیاد شبانه روزی می باشد. ترک مرفین یکی از خدمات ارائه شده در کمپ ترک اعتیاد شبانه روزی جمشیدیه، می باشد که کلیه برنامه درمانی در این کمپ تحت نظر مجرب ترین تیم درمانی انجام می گیرد.