ترک ب2
ترک ب2
25 مهر 1400
ترک کلونازپام
ترک کلونازپام
28 مهر 1400

بهترین و سریعترین روش ترک آلپرازولام

بهترین و سریعترین روش ترک آلپرازولام، درمان و ترک بستری در کمپ ترک اعتیاد جمشیدیه، به عنوان بهترین کمپ ترک اعتیاد تهران تحت نظر روانپزشک متخصص ترک اعتیاد و تیم روانشناسی می باشد تا بیماران امکان روان درمانی در کنار درمان جسمانی را داشته باشند.
مدت زمان ترک آلپرازولام، به پارامترهای مختلفی همچون دوز و مدت زمان مصرف و شرایط سلامت مصرف کننده دارد که بعد از انجام معاینات اولیه توسط پزشک مشخص می گردد.
از دیگر مزیت های درمان در کمپ ترک اعتیاد شبانه روزی جمشیدیه می توانیم به بهره مندی از تجهیزات و امکانات بیمارستانی و رفاهی همچون استخر سرپوشیده و سالن بدنسازی و مطب دندانپزشکی اختصاصی اشاره کنیم که شرایط بسیار مناسبی را برای بیماران ایجاد می کند.

ترک آلپرازولام

آلپرازولام، یک داروی رایج ضد اضطراب است. پزشکان آن را برای بیمارانی که با بی خوابی و مشکلات روحی و روانی مانند نگرانی بیش از حد، حملات پانیک و اختلال اضطراب پس از سانحه دست و پنجه نرم می کنند، تجویز می کنند. آلپرازولام، برای افراد مبتلا به ناراحتی شدید بسیار مفید است، اما برای مصرف طولانی مدت در نظر گرفته نشده است.

مصرف طولانی مدت بنزودیازپین هایی مانند آلپرازولام، به طور بالقوه ای مشکلات وابستگی و ترک را ایجاد خواهند کرد. برخلاف اینکه توسط پزشک تجویز می شود، برای همه افراد بی خطر نیست. برخی از افراد ممکن است  به سوء مصرف این دارو مبتلا شده و گرفتار اعتیاد شوند.

زاناکس، نام تجاری داروی آلپرازولام است. این دارو برای درمان اضطراب و اختلالات هراس تجویز می شود و رایج ترین داروهای تجویز شده توسط پزشک است. با وجود تجویز پزشکی، آلپرازولام یک ماده اعتیادآور است. حتی اگر فرد بیمار دارو را طبق دستور پزشک مصرف کند، اعتیاد شروع می شود، اما در صورت سوء مصرف دارو، این احتمال بیشتر خواهد شد.

آلپرازولام، یک داروی آرام بخش است که باعث کند شدن فعالیت سیستم عصبی، تفکر و سایر فرایندهای مغز می شود.

با مصرف دوزهای کمتر، این اثر برای کنترل اختلالات فکری مانند اضطراب مفید است. میزان نگرانی و استرس افراد مبتلا به اضطراب در مقایسه با دیگران بسیار زیاد است. با ورود به برنامه توانبخشی و ترک آلپرازولام، فرد ممکن است وارد مرحله اولیه سم زدایی پزشکی شود. در طول سم زدایی پزشکی، بدن متابولیزه شده و آلپرازولام را از بدن خارج می کند.

سم زدایی، مهم ترین مرحله در روند بهبود است و کسانی که این مرحله را پشت سر گذاشته اند ممکن است این روند را نقطه عطفی در زندگی خود تلقی کنند. اگرچه ترک آلپرازولام و سایر بنزودیازپین ها ممکن است تجربه چالش برانگیز باشد، اما مزایای آن تاثیر قابل توجهی در زندگی فرد خواهد گذاشت.

ترک آلپرازولام

ترک آلپرازولام

ترک آلپرازولام، آنطور که برخی تصور می کنند آسان نیست. بسته به دوز مصرفی و تعداد دفعات مصرف این ماده مخدر، تجربه ترک ممکن است بسیار آزار دهنده و واقعاً ناخوشایند باشد و ضروری است که تحت نظر روانپزشک متحصص ترک اعتیاد در کمپ ترک اعتیاد خصوصی جمشیدیه انجام بگیرد.

ترک آلپرازولام، از نظر پزشکی بسیار مهم است. اگر چندین بار در روز، آلپرازولام مصرف کرده اید، ترک آن، صبر و اراده ای بسیار قوی می طلبد. تنها روش ایمن برای ترک آلپرازولام، این است که به تدریج دوز مصرفی خود را تحت نظر پزشک کاهش دهید.

ترک ناگهانی آلپرازولام ممکن است باعث بروز علائم شدید و خطرناک، اعم از هذیان و تشنج شود.

ترک آلپرازولام، فرآیندی نیست که بتوانید به تنهایی و در منزل انجام دهید. هذیان حالتی است که تغییرات موقتی و ناگهانی در شناخت و رفتار را ایجاد خواهد کرد که با اضطراب و سردرگمی تشخیص داده می شود. تشنج به همراه صرع که شامل انقباضات شدید عضلانی و از دست دادن هوشیاری است نیز از عوارض ترک آلپرازولام به شمار می رود.

آلپرازولام برای هیچ کس تبعیض قائل نمی شود، هر فردی که بیشتر از چند هفته آلپرازولام استفاده کند، در او وابستگی جسمی نسبت به این دارو ایجاد خواهد شد. هنگامی که از نظر فیزیولوژیکی به یک دارو وابسته شدید، با قطع مصرف یا کاهش دوز مصرفی خود، علائم ترک آلپرازولام را تجربه خواهید کرد.

در صورتی که دوز مصرفی خود را کاهش دهید، ممکن است احساس اضطراب و بیقراری را تجربه کنید. افراد با درجات مختلفی از ناراحتی های جسمی و روحی مواجه خواهند شد. به عنوان مثال، شما ممکن است احساسات غیر عادی مانند احساس ناراحتی همراه با بیقراری و اضطراب داشته باشید.

در سال 2017، پزشکان برای نزدیک به 45 میلیون نفر آلپرازولام تجویز کردند. تحقیقات نشان می دهد که در سال 2018، حدود 5.4 میلیون نفر بالای 12 سال به سوء مصرف بنزودیازپین هایی مانند آلپرازولام مبتلا شده اند.

علائم و عوارض ترک آلپرازولام

تجربه سم زدایی و ترک آلپرازولام ممکن است ناخوشایند باشد، اما سم زدایی گامی مهم و اساسی است که راه دستیابی به بهبود طولانی مدت را هموار می کند.

نیمه عمر آلپرازولام حدود 11 ساعت است، به این معنی که حدود 50 ساعت طول می کشد تا این دارو به طور کامل از بدن خارج شود. این فرآیند ممکن است طولانی به نظر برسد، اما آلپرازولام یکی از کوتاهترین نیمه عمرها را در مقایسه با سایر بنزودیازپین ها دارد. بنابراین علائم ترک ممکن است در مقایسه با داروهای مشابه سریع تر نمایان شود.

در زمان ترک آلپرازولام، به منظور ایمنی بیشتر، مصرف این دارو باید تحت نظر پزشک و به تدریج کمتر شود. قطع ناگهانی آلپرازولام ممکن است منجر به عوارض جانبی شدید مانند تشنج شود. ترک آلپرازولام باید همیشه با مشورت و تحت نظر یک پزشک متخصص انجام شود. افرادی که آلپرازولام را از طریق تجویز و دستور پزشک مصرف می کنند، باید با پزشک خود مشورت کنند. افرادی که آلپرازولام را بدون تجویز پزشک مصرف می کنند، باید درمان اختلال مصرف مواد (SUD) را در نظر بگیرند.

علائم ترک آلپرازولام

علائم ترک آلپرازولام

علائم جسمی ترک آلپرازولام

علائم جسمی ترک آلپرازولام ممکن است شامل موارد زیر باشد:

تشنج

سردرد

تعریق زیاد

تهوع و استفراغ

اسهال یا مدفوع نرم

کاهش یا افزایش وزن

درد و سفتی ماهیچه ها

تپش قلب یا تاکی کاردی

اسپاسم یا انقباض عضلانی

لرزش (به ویژه لرزش دست ها)

افزایش خونریزی قاعدگی، حساسیت سینه ها نسبت به لمس و گرفتگی قاعدگی در زنان

علائم روانی ترک آلپرازولام

علائم ترک آلپرازولام، علاوه بر عوارض جانبی جسمی ممکن است اثرات روانی نیز داشته باشد، از جمله:

افزایش حواس (به عنوان مثال، صداها بلندتر به گوش میرسند، چراغ ها روشن تر به نظر می رسند)

بی خوابی یا خواب نا آرام

سردرگمی یا افسردگی

ترک خانواده و دوستان

عصبی شدن یا تنش

اضطراب و وحشت

پارانویا و ترس

بیقراری

علائم جمعی سم زدایی و ترک، سندرم ترک بنزودیازپین نامیده می شود.

علائم ترک آلپرازولام با مشکلاتی از قبیل اضطراب، لرزش و دردهای عضلانی شروع می شود و منجر به تمایل شدید به مصرف آلپرازولام و سپس تغییرات خلقی می شود. شدت و ضعف علائم ترک، بسته به میزان مصرف و مدت زمان مصرف دارو بسیار متفاوت است.

اگرچه علائم ترک ممکن است برای افرادی رخ دهد که آلپرازولام را دقیقاً طبق دستور پزشک خود مصرف می کنند، اما در افرادی که به سوء مصرف این دارو مبتلا می شوند بسیار شایع تر است.

ترک آلپرازولام

ترک آلپرازولام

جدول زمانی ترک آلپرازولام

ترک آلپرازولام ممکن است هفته ها و حتی ماه ها طول بکشد. برخی از افراد حتی سالها پس از آخرین دوز خود علائم ترک را تجربه کرده اند. آلپرازولام و سایر بنزودیازپین ها بخاطر مدت زمان طولانی بودن علائم آن منحصر به فرد هستند.

مدت زمان سم زدایی و ترک آلپرازولام به عوامل مختلفی بستگی دارد. جدول زمانی ترک آلپرازولام ممکن است به شرح زیر باشد:

مرحله اول

شش تا 12 ساعت پس از آخرین دوز مصرفی، علائم ترک آلپرازولام در همین موقع شروع می شود. شایع ترین علائم اولیه عبارتند از:

اضطراب

مشکلات مرتبط با خواب

سردرد

مرحله دوم

یک تا چهار روز پس از آخرین دوز مصرفی، اضطراب و بی خوابی در این مرحله تشدید می یابد. افرادی که شروع به مصرف آلپرازولام به منظور درمان اضطراب کرده اند، در این مرحله “بازگشت” علائم خود را تجربه خواهند کرد. علائم آنها ممکن است نسبت به قبل شدیدتر شده و همین امر اهمیت سم زدایی پزشکی را نشان می دهد.

علائم شبه آنفولانزا مانند تهوع، استفراغ و اسهال نیز در این مرحله شایع است. معمولاً همه این علائم در روز چهارم کاهش می یابد و در این مرحله احتمال تشنج بسیار زیاد است.

مرحله سوم

پنج تا چهارده روز پس از آخرین دوز مصرفی، در این مرحله علائم از اوج خود گذشته و رو به کاهش است. اضطراب و بی خوابی هنوز هم در این مرحله مشاهده می شود، اما سردردها و دردهای عضلانی باید کاهش یابد. ناراحتی گوارشی (معده درد) ممکن است در این مرحله ایجاد شود و هفته ها یا ماه ها ادامه داشته باشد و خطر تشنج کاهش می یابد.

مرحله چهارم

دو هفته تا چند ماه پس از آخرین دوز مصرفی، عملکرد طبیعی بدن به حالت طبیعی خود باز می گردد، اما ممکن است برای برخی افراد زمان زیادی طول بکشد. افراد معمولاً با علائم گوارشی و خلقی هفته ها یا ماه ها دست و پنجه نرم می کنند. متخصصان آموزش دیده ما در کمپ ترک اعتیاد جمشیدیه، در زمینه ترک اعتیاد به روند تنظیم برنامه درمانی در کاهش علائم ترک به بیماران کمک خواهند کرد.

محیط نیز در سرعت ترک اعتیاد به آلپرازولام تاثیر خواهد گذاشت. به همین دلیل، کمپ ترک اعتیاد لاکچری جمشیدیه بهترین مکان سم زدایی آلپرازولام در افراد است، زیرا محیطی امن و عاری از عوامل محرک است. عوامل زیادی بر شدت و طول علائم ترک آلپرازولام تاثیر می گذارد. میزان و تعداد دفعات مصرف زاناکس نیز عوامل مهمی به شمار می روند.

 ترک آلپرازولام

ترک آلپرازولام

ترک آلپرازولام چند روز طول می کشد؟

علائم ترک آلپرازولام ممکن است روزها، هفته ها، وماه ها و یا سالها ادامه داشته باشد. ترک آلپرازولام و سایر بنزودیازپین بسیار دشوار است. پزشکان متخصص و آموزش دیده ما در کمپ ترک اعتیاد خصوصی جمشیدیه می توانند به راحت ترین شکل ممکن در پشت سر گذاشتن فرایند ترک آلپرازولام به بیماران کمک کنند، اما ترک آلپرازولام همچنان ناخوشایند خواهد بود.

اگر از روش مخروطی برای ترک آلپرازولام استفاده شود، این روش مدت زمان ترک کامل به میزان قابل توجهی افزایش خواهد یافت. کاهش تدریجی مصرف آلپرازولام ممکن است چهار ماه یا بیشتر طول بکشد.

آلپرازولام چه مدت در بدن باقی می ماند؟

وجود آلپرازولام در بدن را می توان از طریق آزمایش های زیر تشخیص داد:

مو: آلپرازولام را می توان تا 90 روز پس از آخرین بار مصرف در موها تشخیص داد

ادرار: آلپرازوم در ادرار، ظرف چند ساعت پس از مصرف و حداکثر 5 روز پس از مصرف قابل تشخیص است

بزاق: آلپرازولام در بزاق را می توان بلافاصله پس از استفاده و حداکثر 2.5 روز پس از آخرین بار استفاده تشخیص داد

خون: آلپرازولام را در خون می توان در عرض یک ساعت پس آخرین بار استفاده و حداکثر 5 روز پس از مصرف تشخیص داد

شیر مادر: آلپرازولام را می توان در شیر مادر در عرض یک ساعت پس از مصرف و حداکثر 3 روز پس از مصرف تشخیص داد، اما مصرف آن برای مادران شیرده توصیه نمی شود.

چگونه می توانم بفهمم فردی آلپرازولام مصرف کرده است؟

حتی اگر به دستور پزشک آلپرازولام مصرف می‌کنید، ممکن است با مصرف این دارو عوارض جانبی خطرناکی را تجربه کنید. علائم جسمی ممکن است شامل سرگیجه، حالت تهوع، تاری دید، خشکی دهان، کندی و عدم هماهنگی اعضای بدن باشد. این عوارض جانبی رایج لزوماً نشانه سوء مصرف نیستند، بلکه ممکن است با هرگونه استفاده از این دارو روی دهند.

صرف نظر از دلیل مصرف، فردی که آلپرازولام استفاده می کند، عوارض آن معمولاً در عرض یک ساعت پس از آخرین دوز مصرفی شروع می شود و در کل حدود شش ساعت ادامه می یابد. هرچه فرد آلپرازولام بیشتری مصرف کند، احتمال دارد علائم سوء مصرف زیر را تجربه کند. علائم رایج اعتیاد به آلپرازولام که سایر افراد مشاهده می کنند، شامل مشکل در شناخت و همچنین مشکل در بیان صحیح کلمات است. بسیاری از اوقات افرادی که آلپرازولام مصرف می کنند، شبیه افرادی هستند که کلمات نامفهومی را به دلیل سرمستی ناشی از نوشیدن الکل بر زبان می آورند.

روش های درمان علائم ترک آلپرازولام

ممکن است افراد به طور ناگهانی تصمیم به ترک مصرف آلپرازولام بگیرند. اما ترک آلپرازولام فرآیندی نیست که بتوان آن را در منزل و بدون نظارت پزشک انجام داد. گزینه های ایمن تر شامل سم زدایی در منزل با پشتیبانی پزشک یا سم زدایی پزشکی در یک مرکز توانبخشی است.

سم زدایی در منزل در میان افرادی که آلپرازولام را با تجویز پزشک مصرف می کنند و به دلایلی نیاز به ترک مصرف آن دارند رایج تر باشد. ممکن است فردی به آلپرازولام وابسته باشد، اما این بدان معنا نیست که مبتلا به اعتیاد شده است. آنها تحت نظر پزشک به تدریج میزان دوز مصرفی داروی خود را کاهش می دهند، اما درمان اعتیاد برای آنها ضروری نیست.

سم زدایی پزشکی در کمپ ترک اعتیاد لاکچری جمشیدیه، امن ترین گزینه برای افراد مبتلا به اختلال مصرف مواد است. نه تنها سم زدایی پزشکی در کمپ ترک اعتیاد جمشیدیه فرد را مورد حمایت قرار می دهد و تا آنجا که ممکن است مراحل ترک را ایمن تر می کند، بلکه فرد می تواند به درمان اعتیاد به آلپرازولام نیز ادامه دهد.

ترک آلپرازولام

ترک آلپرازولام

سم زدایی و ترک آلپرازولام

سم زدایی و ترک آلپرازولام، گام مهمی در مسیر بهبود است. این فرآیند بدون راهنمایی و مشورت پزشک بسیار خطرناک است، بنابراین داشتن نظارت پزشکی برای ایمنی فرد در این مدت بسیار مهم است.

اگر فردی تصمیم گرفت به سم زدایی در منزل بپردازد، باید به دوست یا اعضای خانواده خود اطلاع داده و از یک متخصص پزشکی مانند پزشک یا پرستار کمک بگیرد تا این روند را زیر نظر داشته باشد. دوستان، خانواده و متخصصان پزشکی می توانند حمایت مهمی را برای اطمینان از ادامه سم زدایی پزشکی طبق برنامه انجام دهند. اگرچه سم زدایی در منزل و تحت نظر پزشک هم یک گزینه است، اما افرادی که با اعتیاد شدید دست و پنجه نرم می کنند باید به دنبال درمان حرفه ای در مراکز درمانی باشند. ترک آلپرازولام ممکن است عوارض جدی به همراه داشته باشد.

فرایند سم زدایی، معمولاً شامل حمایت و نظارت پزشک است که به فرد کمک می کند تا آلپرازولام را از بدن بیمار خارج کند.

نیمه عمر آلپرازولام حدود 11 ساعت است، بنابراین 50 ساعت طول می کشد تا بدن آن را کاملاً پاک کند. سم زدایی معمولاً برای کسانی که از روش مخروطی و تدریجی کاهش مصرف استفاده می کنند تمدید می شود. در این صورت، سم زدایی ممکن است چند ماه طول بکشد زیرا این فرآیند بر این اساس استوار است که آیا دارو هنوز در بدن وجود دارد یا خیر. افرادی که در مراکز ترک اعتیاد و تحت نظر پزشک متخصص به سم زدایی پزشکی می پردازند، سریعتر این مرحله را پشت سر می گذارند.

مراکز توانبخشی مراقبت های بیشتری را ارائه می دهند که خانواده و دوستان قادر به ارائه آن نیستند. این فرآیند به سم زدایی و ترک ختم نخواهد شد و این مراحل، تنها مراحل ابتدایی هستند.

هوشیاری به مجموعه جدیدی از مهارت ها نیاز دارد که امکانات توانبخشی و برنامه های درمانی می تواند به آنها کمک کند. این مهارتها از طریق مشاوره فردی، مشاوره خانواده، گروه درمانی، جلسات گروهی پشتیبانی و سایر روشهای درمانی به دست می آید. این پیشرفت در یادگیری مهارت به افراد کمک خواهد کرد تا آینده ای روشن و زندگی بدون مواد مخدر را تجربه کنند.

اگر شما یا یکی از عزیزانتان به سوء مصرف آلپرازولام مبتلا هستید و به دنبال یک برنامه سم زدایی معتبر هستید، کمپ ترک اعتیاد جمشیدیه می تواند به شما در این امر کمک کند. کمپ ترک اعتیاد لاکچری جمشیدیه مجموعه کاملی از برنامه های مراقبت، از جمله سم زدایی پزشکی را ارائه می دهد. پس فرصت را از دست ندهید و همین امروز با کارشناسان ما در بهترین کمپ ترک اعتیاد تهران تماس بگیرید.

سخن پایانی

ترک آلپرازولام به زمان، صبر و اراده نیاز دارد. اگر بیشتر از چند ماه است که آلپرازولام مصرف می کنید، ترک آن ممکن است دشوار باشد. ممکن است با شروع فرآیند ترک آلپرازولام چندین بار تسلیم شده و از تصمیم خود منصرف شوید. اما با نظارت و پشتیبانی پزشکی در کمپ ترک اعتیاد جمشیدیه، چنین اتفاقی نخواهد افتاد و تمامی مراحل ترک را با موفقیت پشت سر بگذارید.

20 Comments

  1. یک رها یافته گفت:

    با سلام و آرزوی قدرت و شفا برای همه کسایی که به تعبیر من راهشونو گم کردند نمیگم معتاد شدند.من خودم چندین سال خودسرانه هرشب یک عدد آلپرازولام مصرف میکردم واسه خوابم از ۲۴ سالگی تا ۲۸ سالگی ادامه داشت تا اینکه یهو به خودم اومدم دیدم بدون این قرص نه خواب دارم نه خوراک.واسه همین تصمیم گرفتم کنارش بزارم اینو بهتون بگم ترک هیچ ماده مخدری منجمله این گروه بنزودیازپیین ها ناممکن نیست فقط اراده میخاد و باور داشتن به خودت که بدون اینها زندگی نه تنها میشه کرد بلکه زندگی از قبل بهتر و جذابتر هم میشه.فقط بین سه روز تا ۱ هفته بی خوابی و بی حالی و بی اشتهایی داشت فقط کافیه احساس ناتوانی نکنید خدا خودش کمک میکنه بدنمون انقدر قویه که از پس بزرگترین مشکلات بربیاد جوری برنامه ریزی شده که خودش کاراشو انجام بده پس نگران نباشید و اگه مصرفتون زیاده ابتدا کمش کنید و ترجیحا زیر نظر دکتر روانپزشک باشید چون این اعتیادش بیشتر جنبه روحی روانی داره و مطمعن باشید که به امید خدا پاکی در انتظارتونه

    • حمید گفت:

      سلام.من دو دفعه تشنج کردم اونم بعد از پنج روز بی خوابی تو رو خدا یه باره غیرتی نشین.

      • ضیا گفت:

        من بعد از ۲۰ سال یهویی ترکش کردم
        با مصرف پری گابالین ۱۰۰ که ضد تشنجه و کلونازپام ۱ که چند روزی خوردم.
        الانم هیچ مشکلی ندارم.
        غیرت هم لازمه گاهی.
        که از شر این داروی کثیف راحت شد..

    • سعید گفت:

      سلام من روزی یه نیم میخورم الان نمیتونم ترک کنم اگه یه شب نخوردم تمام بدنم درد میگیره از درد استخون تا سرد و گرم شدن و سرم زیاد درد میگیره جوری که انگار افتادم تو آتش خیلی خیلی منو داغون کرده این آلپرازلام بخدا نمیدونستم این علائم برای ترک داره وگرنه ۱۰۰شب هم خواب نداشتم نمیخوردم این لعنتی رو زندگیمو بی اراده کرده نه میتونم جایی برم نه مسافرتی ترس دارم زیاد ک نکنه داروم کم بیاد خواهشن راهکار دارین کمکم کنین گیر کردم تو آلپرازلام

  2. علی گفت:

    سلام من حدوداده سال بیشترالپرازولام مصرف میکردم بادزبالاولی الان یه مدت کمش کردم تارسوندمش رو روزی نصفه یه قرص نیم والان هردوسه روزیکباریه نصفه نیم میخورم ولی هرچی میخام کمترش کنم یابرسونمش روپنج شش روزیه نصفه نمیتونم وعلائم وحشتناک ترک میادسراغم ک تاری دید، اسپاسم ماهیچه ای، دردشکم، قفسه سینه دردوصداهای ناخوش ایندگوشو… هستندمیخاستم کمکم کنیدوبگیدچکارکنم ک ازشرهمین دزکم هم راحت بشم ممنون

  3. مهدی گفت:

    سلام خسته نباشین من پانیک داشتم این پاینک هم قصد خودکشی داشتم رفتم پیش دکتر آلپرازولام بهم تجویز کرد یه ماه هس استفاده کردم الانم ناگهانی ترک کردم صبح تا شب سرم گیج میره و احساس میکنم تشنچ بهم میاد ویا احساس میکنم یهو زمین بخورم حس بدیه والانم میشه 5 روز استفاده نکردم لطفا راهنمایی میکنید

    • Reza گفت:

      تبریک میگم بهتون، اگه ۵ روزه استفاده نکردین، کلا تموم شده، ولی علائمی که میگین مثل سرفه های مزمن بعد از انفولانزا که چند ماه طول میکشه میمونن، تشنج هم الان نمیکنین دیگه، من ترک کردم روزی ۱۰-۱۲ تا میخوردم، یه کاری که خیلی ازش لذت میبری رو هر روز تو برنامه بزار، مخصوصا اگه ورزش باشه خیلی عالیه، ورزشهای ریتمی، دویدن،طناب زدن،یا استخر و طبیعت گردی،

      • دوست گفت:

        سلام
        من دو سه ماه هست ترک کردم. الان که اینا دارم میگم، اشک میریزم، تو خونه ترک کردم، خودسرانه، خیلی خیلی سخت گذشت، تک و تنها ترک کردم، روزی هشت تا ده تا روزی میخوردم، این قد روزهای سختی را در زمان ترک طی،کردم که هیچ وقت دیگه سراغش نمیرم. تشنج نکردم ولی سردرد های مافوق شدید داشتم
        هنوز هم خیلی سردرد های شدید دارم
        کسی میدونم برای رهایی از سردردها چکار باید انجام داد. تمام کارهام راکت مونده

        • سیدابوالفضل مهدوی گفت:

          از داروهای گیاهی استفاده کن هر شب دم کن وبخور معجزه می‌کنه سنبل تیپ گل گاوزبان بهارنارنج استخودوس بابونه

      • سیما گفت:

        سلام آقای محترم متاسفانه من هم با نسخه های پزشکم به این دارو گرفتار شدم،من یک خانم هستم که به دلایلی چندین ساله در شهرستانی زندگی می کنم که از خیلی جهات عالی هست ولی دکترای خوبی به هیچ وجه نداره،چهارده سال پیش بعد یه تشنج در پی فوت ناگهانی و پی در پی عزیزانم دکترم روزانه کلی دارو برام تجویز کرد و نه سال صبح ظهر شب مصرف کردم،زیر نظر پزشک.الان دو سال میشه که بعد از چندین بار رفت و آمد و درخواست از دکتر برای کم کردن دوز دارو ها یا حذف برخی از داروها و جواب رد شنیدن،دیگه به دکتری مراجعه نکردم و خدا رو شکر هیچ مشکلی برام پیش نیومد،حتی بیست و پنج کیلو به خاطر داروها به گفته ی خود دکترها اضافه وزن پیدا کردم که به مرور داره کم تر میشه و خیلی خوشحالم،فقط شبها به خاطر مشکل بی خوابی آلپرازولام رو مصرف می کنم شب موقع خواب شش عدد دوز یک، تمام این مسائل رو عرض کردم تا بتونم ازتون درخواست کنم بفرمایید چطوری این قرص رو کنار گذاشتید؟ من چهل و دو سالم هست و فرزند بزرگ دارم و دیگه خسته شدم،خیلی. مشکلم اینه که با نخوردن اصلا امکان خواب رفتن ندارم،یک مرتبه امتحان کردم به مدت هفت شب بی خوابی کشیدم ولی مشکل دیگری برام پیش نیومد و نتونستم تحمل کنم بی خوابی رو و دوباره تکرار کردم. یک عمر من رو مدیون خودتون میکنید بفرمایید چطور کنار گذاشتید، روز و روزگارتون خوش

  4. Sam گفت:

    سلام دوستان
    هروابستگی طبیعتااثرات وعوارض خودشوداره وهیچ ترکی نه آسونه ونه غیرممکن
    فقط خواستم بگم برای کسی که خودش شروع کرده بهترین راه استفاده ازاراده خودش دروحله اول مهمه
    پس دلسردنباشیدوباکم کردن دوزوبعدازآن سم زدایی بزاریدش کنار
    ازهروئین وشیشه ومتادون که بدترنیست
    ارنظرات دوستان کمک بگیریدوازهمین امروزاستارت ترک دوبزنید

  5. ali88 گفت:

    من حدود سه هفته اس قرص الپروزلام مصرف میکنم
    ایا وابسته شده ام
    چون وقتی قرص میخورم تاثیر زیادی روم نداره
    و وقتی نمیخورم فقط شب ها خواب نمیرم

    • علی گفت:

      وابسته که خیر ولی در صورتی که تجویز پزشکتون بوده باهاشون در این مورد مشورت کنین
      در صورتی هم خودسرانه مصرف میکنین پیشنهاد میکنم تا تاثیر منفی روی روان و زندگیتون نزاشته دیگه مصرف نکنین

  6. farhan گفت:

    سلام من بابام رفته بود دکتر قلب نوار قلب شو بگیره بعد اتمام به دکتر قلب گفت من شب ها زیاد نمیتونم بخوابم دکتر اشغال هم این دارو رو نوشت و الان 5روز میشه که مصرف میکنه حافظه خودش رو از دست داده من که پسرش هستم من رو نمیشناسه بعضی وقتا اسم رو میگوید و روزی 5یا6تا با قرص های دیگه اش میخورد سرگیجه خواب الوده
    لطفا بهم کمک کنید با تشکر

    • علی گفت:

      پزشک برای ارامششون تچویز کردن
      بیش از حد داره مصرف میکنه مطمینم پزشک به این اندازه براشون تجویز نکرده درصورت نیاز با پزشکشون مشورت کنین

  7. سلام ارادت .‌‌بنده مبخوام بیام کمک‌بگیرم ولی روزایه اول دارو بدن حالم ریاد بد نشه ،من شربت اپیوم مبخورم و الپرزلام .‌‌‌‌‌‌‌‌چون‌ش شذبت کمه مجبورم باهم بخورم که سربتم برسه کم‌باسه ولی عاحزانه از مسئول شریف کمپ جمشیدیه کمک‌مبخوام من بتونم یک‌دوره دوره بمونم بعدشم نوکریسونو میکنم .‌‌دردفیزیکی سختی دارم میدونم ولی وابستکی خیلی بده همجا می‌ترسی حقتو نمیتونی بگیری ، مینرسی دوشب بری بازذاشتگاه..‌‌ازحقت چقدر گذستیم ازترس خماری.. اگر واقعا میسه و دکتر داره که دارویی برای کم درد کشیدن داره بیام دست بوسی همتون…کنگره ۶۰ رفتم بدتر شد شربتی شدم چندساله و قرصی..‌‌حالا قدیم مصرف شیشه کرک ترباک متادون و قرص باهم بوده ولی خب اونا رو باکمک‌کنکره قطع کردم ولی رو شربت موندم چندسال نتونستم..اگر راهکاری دترید اول یه کدومسو کاهش و‌قطع کنم با یک مصرف مخدر بیام خب بهتر .‌ا نجام میدم‌بعد میام ولی عاحزانه کمک مبخوام..هزینه دوره هاشم‌بمن بگید چندتا دوره برام خوبه ، حالا بیام بیرون جلسه خود کمپ‌‌یا جلسات بیرون تو‌پارک محلمون میرم مسکلی ندارم ولی باید اول کمک‌شم‌قطع کنم عاری از سربت و قرص بشم راهکاربمن میذید یا بیام لوازم بیارم شروع کنم …‌د یگه بدم اومده خسته ام نمیتونم‌با وابستگی رندگی کنم…‌‌‌هیچکاری نکنم ولی وابسته نباشم همین …‌‌‌‌‌‌‌‌ازمسئول بزرگوار کمپ جمسیدیه که میدونم عمو خوبی هست سایش صدسال مستدام و‌پاک‌بمونن‌کمک‌و‌همدردی میخوام عاحرانه..‌‌‌ سپاس ازهمدردام… کمک‌مبخام و اعتماد بنفس که بدونم میسه حتما..‌‌باقدرت نیرو‌برتر.. کسی رو هم ندارم مشاوره بیاذ ولی هزینه کسی هست برام واریز کنه یا وتریز کنه براتون… ممنونم.

  8. سارا گفت:

    من فقط سه ورق الاپرازوم نیم خوردم بعد ترک کردم ۵ روز طول کشید تا کمی خوب بشم ولی باز بی خوابی اومد سراغم دکتر روانپزشک رفتم به من زولپیدم ۵ داد و ملاتونیکس فقط یه شب خوردم به شدت صبح حالم بد شد دو روز این حالت داشتم و حالت خیلی خیلی بدی داشتم افکار خیلی بد ،بعد یه شب دوباره الاپرازوم خوردم فرداش نصف نیم که گفتم این طوری خوب نیست دارم به خودم اسیب میزنم نوبت روانپزشک گرفتم دکترم گفت بهتره ترک کنی و یه سری راهکار داد الان دارم انجام میدم امروز میشه دو روز سخته دچار خواب الودگی گیجی کمی فراموشی بی خالی و خستگی هستم ولی دارم تمام تلاشم رو میکنم با کمک تراپیستم مشکلم رو حل کنم
    در ضمن ‌کم خونی و کم کاری تیرویید هم دارم

  9. محمد گفت:

    سلام دوستان بنده بعلت دفع سنگ کلیه و ترس شدید از اینکه سنگ همیشگی باشد ترس و حمله عصبی یا پانیک به سراغ آمد که نشانه آن بی قراری و ترس از بیشتر مریض شدن پیدا نمودم نزد پزشکی رفتم ایشان گفتند قرض آلپالازالام مصرف کن 0/1 و بعد از یک هفته نصف و بعد از یک هفته یک روز در میان و در آخر هر زمان که حمله پیش آمد 0/5 میلی گرم مصرف کن تا چند سال طولانی ترک شد دوباره امسال اربعین در کربلا حمله عصبی بعلت گرمای هوا و سن بالا 65 سال و ازدحام حمله گرفت و ناچاراً 0/5 مصرف کردم و آرام شدم و لی هنوز بعد از اربعین تا کنون هر چهر پنج روز دوباره شروع می شود که مجبورم مصرف کنم و امروز بعد از 9 روز دوباره حمله بخاطر دویدن شدید گرفت و 0/5 مصرف کردم و بعد از یک ساعت حمله آزاد شد.
    آلپالازولام داروی قوی و سریع است حتی اگر زیر زبان قرار گیرد زودتر اثر دارد می کند.
    البته عوارض آن زیاد است مانند ایجاد کبد چرب و ازدیاد اسید اوریک و ازدیاد چربی کم اشتهائی و خواب آلودگی که باید مواظب رانندگی بود.
    البته بعضی می گویند خوابیدن به پشت و تنفس عمیق و بستن چشمان و شمارس اعداد و یا فکر را به جای دیگری معطوف داشتن و افکار منفی را از خود دور نمود.

  10. سهیل گفت:

    سلام این دارو خیلی بد هست
    داداشم طولانی مدت مصرف می‌کرد الان یه هفته میشه ترک کرد خود سرانه تشنج کرد ولی نمیره مرکز ترک نمیدانم چکار کنم الان ۱۰ ، ۱۲ روز میگذره امشب رفتم با یک دکتر روانپزشک حرف زدم دوتا دارو تجویز کرد گفت برای کنترل التهاب و ضد تشنج هستن یکیش فک کنم دپاکین بود الان نصف شبه و داداشم داره هذیون میگه و من به شدت میترسم و هرشب وحشت دارم ، زندگی همه خانواده رو مختل کرده و همه نگرانیم. خدایا خودت به خیر بگذرون

  11. Zahra گفت:

    سلام من دکتر برام ۲ تا بسته ۱۰ تای ۰.۵ داده بود
    من یه بستشو نوشته بود یک روز هر ۱۲ ساعت خوردم
    روز دوم حالت تحوع شدید دارم اولس بیحسی بدن داشتم
    دگه نمیخورم ایا از ترک ی بستشو ۴ تاسو دروست خوردم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *