ترک متادون
ترک متادون
29 خرداد 1400
ترک مرفین
ترک مرفین
4 تیر 1400
نمایش همه

ترک تریاک

ترک تریاک

ترک تریاک

بهترین و سریعترین روش ترک تریاک

کمپ ترک اعتیاد جمشیدیه، بهترین کمپ ترک اعتیاد تهران: بهترین و سریعترین روش ترک تریاک، درمان و ترک بستری در کمپ ترک اعتیاد جمشیدیه، به عنوان بهترین کمپ ترک اعتیاد تهران تحت نظر روانپزشک متخصص ترک اعتیاد و تیم روانشناسی می باشد تا بیماران امکان روان درمانی در کنار درمان جسمانی را داشته باشند. مدت زمان ترک تریاک، به پارامترهای مختلفی همچون دوز و مدت زمان مصرف و شرایط سلامت مصرف کننده دارد که بعد از انجام معاینات اولیه توسط پزشک مشخص می گردد.

از دیگر مزیت های درمان در کمپ ترک اعتیاد شبانه روزی جمشیدیه می توانیم به بهره مندی از تجهیزات و امکانات بیمارستانی و رفاهی همچون استخر سرپوشیده و سالن بدنسازی و مطب دندانپزشکی اختصاصی اشاره کنیم که شرایط بسیار مناسبی را برای بیماران ایجاد می کند.

تریاک چیست؟

تریاک چیست؟

تریاک چیست؟

تریاک، مخدری است که از گیاه خشخاش بدست می آید و مشتقات خام این گیاه، مواد افیونی نامیده می شود که مسکن های طبیعی هستند که اغلب به منظور درمان و توسط پزشک تجویز می شوند. مواد افیونی را از طریق ترکیب می توان به مواد مخدر تبدیل کرد. خشخاش، ماده اصلی موجود در بسیاری از مواد مخدر و محرک محبوب امروزی است و برخی از مخدرهایی که از گیاه خشخاش استخراج می شوند شامل موارد زیر هستند:

مرفین

هروئین

کدئین

فنتانیل

هیدروکدون

اکسی کدون

در خصوص مخدرهای گفته شده باید بدانید که، اکسی کدون، هیدروکدون و فنتانیل مسکن های محبوبی هستند که برای کاهش و کنترل دردهای عضلانی و جسمی مصرف می شوند اما با این وجود، این مسکن ها اغلب به دلیل سرخوشی هایی که ایجاد می کنند، مورد سوء مصرف قرار می گیرند و از آنجایی که از شدت اعتیاد آوری بالای برخوردارند، باعث وابستگی روانی و جسمانی مصرف کننده می شوند.

سوء مصرف تریاک عوارض کوتاه مدت و بلند مدت جبران ناپدیری برای مصرف کنندگان به همراه دارد که برخی از متداول ترین عوارض مصرف این مخدر، شامل خواب آلودگی، گیجی و یبوست می باشند.

ترک تریاک

ترک تریاک

تاریخچه تریاک

در اوایل سال 5000 قبل از میلاد، گیاهان خشخاش در منطقه مدیترانه پرورش می یافتند و به دلیل سرخوشی که پس از مصرف تریاک ایجاد می شد، سومری ها آن را “گیاه شادی” نامیدند. سومری ها سپس این گیاه را به کشور مصر که شروع به پرورش گیاهان کوکنار کرده بود، فرستادند. از آن زمان تاکنون کشورهای زیادی در جهان، گیاه خشخاش را پرورش داده اند. کاشت این گیاه خیلی سریع در مسیر جاده ابریشم به چین گسترش یافت و در آنجا، تریاک به عنوان یک کاتالیزور در جنگ های اواسط قرن نوزدهم که بین کشورهای چین و انگلیس صورت گرفت، مورد استفاده قرار می گرفت.

در دهه 1800، پاتوق های تریاک در سراسر چین تأسیس شد. این پاتوق ها به زودی در جنوب شرقی آسیا و مناطقی از اروپا گسترش یافت و در اواسط دهه 1800، مهاجران چینی تریاک را با خود به ایالات متحده، به ویژه شهر نیویورک و سانفرانسیسکو بردند. تریاک در دهه 1600 توسط متخصصان پزشکی به عنوان تسکین دهنده درد معرفی شد و در ایالات متحده، متخصصان مراقبت های بهداشتی به منظور کاهش درد، تریاک سنتز شده را به عنوان مواد مخدر مصرف می کنند.

شکل ظاهری تریاک چگونه است؟

مشخصات تریاک اصل، بصورت جامد با رنگ قهوه ای تیره عرضه می شود. سال ها کشیدن تریاک محبوب ترین روش مصرف این مخدر بود که از طریق استنشاق، مواد شیمیایی مخدر وارد ریه ها شده و سپس به مغز مصرف کننده فرستاده می شود و به محض ورود این مواد به مغز، مصرف کننده ممکن است سرخوشی زیادی را تجربه کند. فرآورده های تریاک اغلب به عضله یا ورید تزریق می شوند زیرا از این طریق سریع تر از هر روش دیگری، وارد جریان خون می شود و در نتیجه، مصرف کننده اثرات سرخوشی خود را خیلی سریع تر احساس می کنند. همچنین تریاک با محرک های دیگری همچون ماری جوانا و مت آمفتامین ترکیب می شود و دارویی به نام سیاه (black) تشکیل می دهد.

تریاک

تریاک

آیا تریاک اعتیاد آور است؟

طبق قانون کنترل مواد، تریاک یک ماده مخدر در برنامه II است.

مواد مخدر برنامه II موادی هستند که قابلیت سوء مصرف بالایی دارند و منجر به ایجاد وابستگی روانی و جسمانی شدیدی می شوند، که اعتیاد نامیده می شود. زمانی که افراد به تریاک اعتیاد پیدا می کنند، مغز آنها دچار تغییر می شود و تحمل آنها نسبت به داروی خاصی افزایش می یابد.

محصولات و فرآورده های تریاک باعث ایجاد بحران بهداشت عمومی در سراسر جهان شده است.

این بیماری اپیدمیک تسکین دهنده درد، منجر به مرگ میلیون ها نفر در سال های اخیر شده است و بحران مواد افیونی، کشنده ترین اپیدمی مواد مخدر در طول تاریخ است. تولید جهانی گیاهان خشخاش همچنان در حال افزایش است. با این حال، بر طبق تحقیقاتی که از سوی هیئت کنترل بین المللی مواد مخدر صورت گرفته است، کاشت کنسانتره، خشخاش از 2015 تا 2016 اندکی کاهش یافته است. و در سال 2016، به حدود 422 تن مرفین در سراسر جهان رسیده است.

دسترسی آسان به تریاک، احتمال مصرف مواد مخدر در میان مصرف کنندگان را افزایش می دهد و در نهایت احتمال ابتلا به اختلال مصرف مواد مخدر و اعتیاد به آنها را افزایش می دهد. اگر با اعتیاد به تریاک دست و پنجه نرم می کنید، برای بهبودی جسمی و روانی به درمان نیاز خواهید داشت.

اعتیاد به تریاک، روانی و جسمانی است به همین جهت ترک تریاک، نیازمند دریافت خدمات روان درمانی در کنار درمان جسمانی می باشد که در این راستا برنامه ترک تریاک در کمپ ترک اعتیاد جمشیدیه، به عنوان بهترین کمپ ترک اعتیاد تهران، تحت نظر مجرب ترین روانپزشک ترک اعتیاد و تیم روانشناسی انجام می گیرد و به بیماران این امکان را می دهد تا علاوه بر درمان جسمانی به اصلاح چهارچوب های ذهنی خود بپردازند و بعد از ترخیص از سلامت کامل جسم و روان بهره مند گردد.

علائم و نشانه های اعتیاد به تریاک

اعتیاد به تریاک، باعث تغییرات جسمی و رفتاری خواهد شد و در برخی موارد، افراد مبتلا به اختلال مصرف تریاک ممکن است علاٸم و اثرات اعتیاد خود را پنهان کنند. در برخی موارد دیگر، خانواده و دوستان قادر به تشخیص تغییراتی هستند که در روحیه یا ظاهر فرد ایجاد می شود. آگاهی از علائم و نشانه های اعتیاد به تریاک و درک این تغییرات می تواند کمک بزرگی در تشخیص و آگاهی از اعتیاد مصرف کننده و در مرحله بعد انجام اقدامات درمانی همچون ترک تریاک، در کمپ ترک اعتیاد جمشیدیه می باشد.

علائم مرتبط با مصرف بیش از حد تریاک توسط دیگران قابل تشخیص است. به عنوان مثال، اطرافیان می توانند مردمک چشم گشاد شده و تغییرات خلقی را تشخیص دهند. با این وجود، آنها قادر به مشاهده برخی علائم دیگر مانند سردرد یا درد معده نیستند.

علائم اعتیاد به تریاک

علائم اعتیاد به تریاک

علائم رفتاری اعتیاد به تریاک

بیماران مبتلا به اعتیاد تریاک، ممکن است انزواطلبی را انتخاب نمایند و یا علاقه خود را به سرگرمی های قبلی از دست دهند. آنها معمولاً در انجام فعالیت های روزمره مانند نظافت منزل یا مراقبت از فرزندان خود با مشكل مواجه خواهند شد اما برخی از متداول ترین علائم رفتاری اعتیاد به تریاک عبارتند از:

کج خلقی

نوسانات خلقی

تغییرات ظاهری

رفتارهای بی ثبات

پنهان کردن مواد مخدر در اتاق یا وسیله نقلیه

انجام رفتارهای پرخطر، مانند رانندگی در زمان مصرف مواد مخدر

از نشانه های بارز اعتیاد به تریاک، عدم موفقیت در مدرسه یا محل کار است. به عنوان مثال، بسیاری از نوجوانانی که به داروهای مسکن اعتیاد دارند، سر کلاس حضور پیدا نمی کنند و یا در آزمون ها عملکرد ضعیفی دارند. بر طبق گزارش اداره مبارزه با مواد مخدر، متاسفانه نوجوانانی که مبتلا به اعتیاد هستند، در معرض خطر بیشتری برای ترک تحصیل قرار دارند.

اعتیاد به تریاک ممکن است باعث ایجاد مشکلات روانی مانند اضطراب یا افسردگی شود به عنوان مثال، بسیاری از افرادی که با اعتیاد به هروئین دست و پنجه نرم می کنند، به یک اختلال همزمان نیز مبتلا می شوند که ممکن است منجر به افکار خودکشی شود.

بسیاری از این افراد برای کاهش عوارض بیماری روانی خود، دوزهای بیشتری از مشتقات تریاک را مصرف می کنند که منجر به اوردوز خواهد شد.

اما موارد گفته شده تنها بخشی از علائم اعتیاد به تریاک می باشند و در ادامه به معرفی بیشتر این علائم خواهیم پرداخت:

تغییر در رفتار روزمره: شخص ممکنه انرژی بیشتری از خود نشون دهد یا روحیه‌ی خود را از دست بدهد

بی‌توجهی به مسئولیت‌ها: فرد مصرف کننده کارها و وظایف روزانه خود را نادیده می‌گیرد

اختلال در الگوهای خواب و بیداری: بیداری شبانه‌ یا خواب زیاد

تغییر در وزن: افزایش یا کاهش وزن بدن بدون دلیل قابل توجیه

اختلال در رفتار اجتماعی: دوری از خانواده و دوستان، بروز مشکلات در ارتباطات اجتماعی

احساسات ناپایدار: افسردگی، عصبانیت زیاد و اضطراب

تغییر در شخصیت: تغییرات شدید در شخصیت، بروز رفتارهای خشونت آمیز یا مهربان تر شدن

کمبود تمرکز: بروز مشکلات در تمرکز و عدم توجه به کارهای روزمره

تغییر در شیوه‌ی زندگی: تغییرات ناگهانی در شیوه‌ی زندگی مثل شیوه‌ی لباس پوشیدن یا علایق

تغییرات فیزیکی: گرفتگی عضلات، چشمان قرمز و دیگر تغییرات ظاهری

تغییر اولویت‌ها: اهمیت دادن بیش از حد به دسترسی و مصرف مواد مخدر

تغییر در تحرکات جسمی: حرکات عصبی، لرزش و یا ارتعاشات بدنی

مشکلات مالی: ناتوانی در مدیریت پول و داشتن مشکلات مالی به دلیل هزینه‌های مواد

عدم توانایی در قطع مصرف: ناتوانی در ترک یا کاهش مصرف تریاک

علائم جسمی اعتیاد به تریاک

علائم جسمی اعتیاد به تریاک

علائم جسمی اعتیاد به تریاک

اعتیاد به تریاک ممکن است منجر به مشکلات مربوط به سلامت جسمی، مانند خستگی ذهنی، یبوست و کاهش تنفس شود. هرچقدر میزان مصرف مشتقات تریاک بیشتر شود، احتمال تجربه این مشکلات نیز بیشتر خواهد شد و علائم جسمی رایج مرتبط با سوء مصرف یا اعتیاد به تریاک عبارتند از:

بی حالی

خشکی دهان

گشاد شدن مردمک چشم

خوابیدن بیش از حد یا مشکلات مربوط به خواب

بیماری و مشکلات پوستی: پوست خشک، ایجاد آکنه‌ها، یا تحولاتی در ظاهر پوست

بیماری و مشکلات تنفسی: سرفه‌های متکرر، دشواری در تنفس یا التهابات ریه

ضعف عمومی: افت کلی در کیفیت سلامتی و انرژی بدنی

درد عضلانی: درد عضلات و مفاصل و درد‌های مختلف در بدن

مشکلات و بیماری های دهان و دندان: تغییر رنگ دندان ها و سلامت دهان و لثه

تغییرات در دوره‌ی قاعدگی: اختلالات در دوره‌ی قاعدگی در زنان

افزایش حساسیت به درد: افزایش یا کاهش حساسیت به درد

افزایش تعریق: عرق‌کردن بیش از حد در شرایط نامناسب

علائم مرتبط با مصرف: حس مداوم تشنج و لرزش بعد از مصرف تریاک

ضعف سیستم ایمنی: افت قابل توجه در سیستم ایمنی بدن و افزایش آسیب‌پذیری در برابر بیماری‌ها

برخی از عوارض مصرف طولانی مدت تریاک، بسیار شدید است. افرادی که چندین سال است به مصرف مسکن هایی مانند اکسی کانتین اعتیاد پیدا کرده اند، ممکن است با مشکلات بیشتری مواجه شوند که برخی از متداول ترین آنها عبارتند از:

حالت تهوع یا استفراغ

افت فشار خون

قرمزی پوست

خستگی

بسیاری از افراد مبتلا به اعتیاد تلاش می کنند تا مصرف مواد را کاهش دهند. اما هرگونه ترک غیراصولی نه تنها کمکی به مصرف کننده نخواهد کرد، بلکه باعث بروز علائم ترک خواهد شد که مقابله این عوارض یکی از دلایل بازگشت بیماران به مصرف مجدد می باشد. به همین جهت بهترین رویکرد درمانی در خصوص ترک تریاک، ترک بستری در کمپ ترک اعتیاد جمشیدیه تحت نظر مجرب ترین روانپزشک ترک اعتیاد و تیم روانشناسی می باشد.

ترک تریاک

ترک تریاک

اثرات جسمانی مصرف طولانی مدت

مصرف طولانی مدت تریاک، ممکن است منجر به بروز طیف وسیعی از عوارض جسمانی شود.

این مشکلات مربوط به سلامتی جسمی، ممکن است شامل شکنندگی استخوان ها، تغییرات هورمونی و عوارض روده ای باشد. سوء مصرف تریاک، همچنین احتمال ابتلا به سندرم روده تحریک پذیر را افزایش می دهد.

عوارض روانشناختی ناشی از سوء مصرف مواد مخدر، ممکن است به اندازه بیماری ها و مشکلات جسمی آزار دهنده باشد.

مصرف تریاک با اختلالاتی چون اضطراب، افسردگی و همچنین اختلال دو قطبی ارتباط تنگاتنگی دارد و در صورت عدم درمان، این اختلالات روانی ممکن است منجر به ادامه مصرف تریاک و یا مرگ شود. مصرف مداوم تریاک، باعث افزایش احتمال ابتلا به بیماری های عفونی مانند ایدز و هپاتیت در فرد خواهد شد چرا که افرادی که تریاک را تزریق می کنند در معرض خطر ایجاد رگ های فروریخته یا گرفتگی رگ های خونی خواهد بود.

سوء مصرف تریاک علاوه پیامدهای شدید و طولانی مدتی که برای مصرف کننده به همراه دارد، باعث ایجاد وابستگی روانی و جسمانی در مصرف کننده خواهد شد.

اعتیاد، نوعی اختلال عصبی است که ممکن است منجر به رفتارهای اجباری در مصرف کننده شود. اگر یک اختلال مصرف مواد بدون درمان رها شود، ممکن است باعث ایجاد چندین اختلال دیگر شود و یا علاٸم اختلالات کنونی را تشدید کند.

اوردوز تریاک

اوردوز تریاک

اوردوز تریاک

با مصرف بیش از حد تریاک، این مخدر گیرنده های مواد افیونی مغز که مسٸولیت تنفس را بر عهده دارند، تحت کنترل قرار می دهد. در نتیجه، مغز اکسیژن کافی دریافت نمی کند و فرد ممکن است هوشیاری خود را از دست بدهد.

اوردوز با علائم و نشانه های همراه است که شناخت این علائم کمک بسیاری به حفظ جان مصرف کننده خواهد کرد، بنابراین شناخت علائم بسیار ضروری است و برخی از مهمترین علائم آن عبارتند از:

مشکلات تنفسی

ضعف و افت فشار خون

سردرد شدید

ضربان قلب سریع

سبکی سر

تشنج

توهم

کما

توجه داشته باشید که اوردوز خیلی سریع باید به عنوان یک فوریت پزشکی، تحت معالجه و درمان قرار گیرد. اگر شما یا یکی از عزیزانتان علائم اوردوز تریاک را تجربه کرده اید، ضروری است تا بلافاصله با اورژانس تماس بگیرید.

نکته ای که باید به آن توجه داشته باشید این است که سوء مصرف تریاک علاوه بر عوارض روانی و جسمانی که برای مصرف کننده به همراه دارد می تواند باعث اوردوز مصرف کننده شود به همین جهت بهترین رویکرد جهت مقابله با این عوارض، ترک تریاک تحت نظر روانپزشک متخصص ترک اعتیاد در کمپ ترک اعتیاد جمشیدیه به عنوان بهترین کمپ ترک اعتیاد می باشد.

5 Comments

  1. فربودمحمدی گفت:

    من الان ۳۲روز ترک کردم ولي الانم دارم خماری می گشم البته نه بادارو شما من شیره مصرف می گرددم

  2. علی گفت:

    سلام دوست عزیز
    امیدوارم تا امروز ترک کرده باشی
    من پانزده سال تمام درگیر بودم دو ماه پیش تصمیم گرفتم بذارم کنار اینم بگم من الان 43 سالمه منظورم اینکه جوون و نیرومند نیستم دیگه.روزی حدود یک و نیم گرم تریاک میخوردم تصمیم به ترک گرفتم مصرفم رو کاهش دادم در حدود یک و ماه و نیم و رسوندم به نیم گرم در روز. بعدش دوسه روز قرص b2 مصرف کردم دیدم اینکه عوارضش بیشتر از تریاک شد اونم گذاشتم کنار . روزی دو بار صبح و شب هر بار کمتر از یک قاشق چای خوری تاکید میکنم قاشق چایخوری دونه اسپند میخوردم خیلی در رفع عوارض خماری و درد موثره . بعد سه جهار روز که حالم رو به بهبود گذاشت برای دردهای گاه و بیگاه کپسول گاباپنتین300 که توی داروخونه ها هست گاهی اسنفاده کردم که اونم خیلی خیلی موثره ولی یکم خواب الودگی میاره یعنی اگه کارتون حساسه مثل رانندگی بجای اون از کپسول سلوکسیپ استفاده کنید. الانم دو سه روزی هست هیچ قرص و دارویی استفاده نمیکنم و خدارو هزار مرتبه شکر دردهام هم خیلی خیلی کمتر شده.این روش ترک من بود ولی از همه این داروها مهمتر فقظ تصمیم و اراده خود فرد هست که واقعا میخاد ترک کنه یا میخاد بو خودش دلخوشی بده.امیدوارم اکنون که این مطالب رو میخونین پاک پاک باشین. موقو پیروز
    همدرد شما علی

  3. بهمن گفت:

    اگر جوانی هرجورشده ترک کن به چهل به بالابرسی نمیتونی…با مشورت دکترقرص آسنترابخور. دوش آب سردبگیرموقع درد سه روزتندتنددوش آب سردبگیر زیادتحرک نداشته باش تایکهفته بعدخودبخودتموم میشه بشرطیکه ارادت قوی باشه

  4. مریم گفت:

    سلام دوستان عزیزم،مریم هستم و محقق کاملی در این زمینه شدم چون خیلی از دوستانم رو خودم ترک دادم و کاملا به شرایط روحی و جسمیتون آگاهی دارم ،،،قدم اول اینکه خودتون و سرزنش نکنید ،عشق و حال کردید ،تجربه کردید و هیچکسی تو شرایط زندگی شما نبوده و قطعا هر اتفاقی افتاده در جای خودش درست بوده و بپذیرید ،،قدم دوم اینکه اصلا نترسید و هیچ تهدیدی وجود نداره فقط زمانی اقدام به ترک کنید که واقعا خودتون میخواید وگرنه بکشید و به کسی مربوط نمیشه تا زمانی که واقعا تصمیم و اراده خودتون باشه ،،قدم سوم اینکه قبل از ترک ویتامینهای ضروری رو فراهم کنید و یکی دو هفته قبلش مصرف کنید مثل ویتامین های گروه B و مولتی ویتامین و ویتامین c،،قدم چهارم کمی شربت متادون بگیرید و بعد از دو هفته ای که ویتامین ها و تغذیه رو رعایت میکنید شروع به ترک کنید و هر زمان احساس اذیت و درد و تعریق رو احساس کردید که داره میاد سراغتون اندازه قاشق چایخوری زیر زبانتون میریزید و بعد از دو سه دقیقه قورت بدید و مایعات زیاد بخورید ،،پیاده روی و ورزش کنیدو شربت رو هم به مرور کم کنید و تمام ،،،بعد از دو هفته دردی نیست و کمی بیحالی طبیعیه ،،،خواب شبتون به هم میریزه اونم طبیعیه که توصیه من استفاده از قرص ملاتونین هست و منیزیم ،،خیالتون راحت که همش بازی ذهنیه و هیچ خطری تهدیدتون نمیکنه و همش بازی روانیه برای همین میگم بپذیرید و در جنگ نباشید ،،،موفق باشید عزیزانم در پناه الله یکتا🙏❤

  5. Naser گفت:

    السلام علیکم به تمام افراد وابسته به اعتیاد تریاک برادران عزیز هیچکس دوس ندارد معتاد شود یا مشکلات یا زود انزالی یا رفیق بد یا یک مریضی خواصی به این مشکل گرفتار می‌شود همیشه یک راهی برگشت هست نا امید نشوید اگه به خودتان اعتماد دارید که گرفتار معتادون نمی شوید بهترین راه برای ترک تریاک است بدون درد و خماری حتی بهتر از تریاک سرحالتون میکنه فقط ۴ یا پنج روز هر ۲۴ ساعت یک بار معتادون مصرف کنید دوزش بستگی به اعتیاد تون داره ولی من با ۵ ملی شروع کردم با ۲.۵ختم کردم بعداز ترک تریاک هر چند روز که ازیت شدید ۲.۵ ملی معتادون مصرف نماید تا ده روز پاک و بدون درد ترک میکنید فقط مشکلش این که دوباره برگشت به اعتیاد زیاد است چون راحت ترک میکنید میگید دوباره به همین طریقه ترک میکنم ..

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *