راه اندازی رشته روانشناسی اعتیاد در دانشگاه ها

عرضه قلیان آلوده به موادمخدر در سفره خانه ها
23 مرداد 1400
تشکیل فراکسیون مواد مخدر در مجلس
23 مرداد 1400
نمایش همه

راه اندازی رشته روانشناسی اعتیاد در دانشگاه ها

معاون ستاد مبارزه با مواد مخدر:

همکاری هایی با دانشگاه ها در زمینه پیشگیری از آسیب های اجتماعی از جمله اعتیاد داشته ایم و تفاهم نامه هایی بابرخی ازدانشگاه هاکه خدمات آموزشی خاصی مانندعلوم اجتماعی،روانشناسی بالینی، مدیریت آسیب های اجتماعی و روانشناسی ارایه می دهند،داشته ایم.

معاون ستاد مبارزه با مواد مخدر از راه اندازی رشته های روانشناسی اعتیاد، آسیب های اجتماعی با گرایش های اعتیاد در برخی از دانشگاه های مادر خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، پرویز افشار در بیست و هشتمین گردهمایی رؤسای مراکز مشاوره دانشگاه های سراسر کشور که صبح امروز در سازمان امور دانشجویان برگزار شد، گفت: مقام معظم رهبری طی دو سال گذشته مطالبه گری جدی در بحث آسیب های اجتماعی و پیشگیری از آن داشته اند.

وی ادامه داد: باید تا پایان برنامه ششم کاهش ۲۵ درصدی اعتیاد را محقق کنیم و برای اینکه این کار را انجام دهیم باید دو استراتژی پیاده کنیم اول اینکه مدیریت لازم را انجام دهیم تا افراد به دام آسیب های اجتماعی نیفتند و باید مدیریت کنیم افرادی که دچار این آسیب های اجتماعی می شوند بتوانند از آن رها شوند.

معاون کاهش تقاضا و توسعه مشارکت های مردمی ستاد مبارزه با مواد مخدر ادامه داد: همکاری هایی را با دانشگاه ها در زمینه پیشگیری از آسیب های اجتماعی از جمله اعتیاد داشته ایم و تفاهم نامه هایی با برخی از دانشگاه ها که خدمات آموزشی خاصی مانند علوم اجتماعی، روانشناسی بالینی، مدیریت آسیب های اجتماعی و روانشناسی ارایه می دهند، داشته ایم.

وی خاطرنشان کرد: برای اولین بار در سطوح کارشناسی ارشد و دکتری رشته هایی در رابطه با روانشناسی اعتیاد، آسیب های اجتماعی با گرایش های اعتیاد در برخی از دانشگاه های مادر راه اندازی شده است که نشان از توجه دانشگاه ها به این مساله است.

افشار افزود: در برنامه ششم توسعه نیز بندی آمده است که اموال و مایملک مصادره شده در زمینه اعتیاد تبدیل به نقدینگی شده و به ستاد بازگردانده شود تا در اختیار دستگاه هایی قرار داده شود که در زمینه پیشگیری از اعتیاد فعالیت می کنند.

وی ادامه داد: همچنین با توجه به اولویت گذاری و تاکید مقام معظم رهبری، در راستای ارتقای ساختار اجتماعی کشور بودجه هایی به دستگاه ها اختصاص داده می شود که این بودجه ها در سال ۹۵ اندک بود و به تفاهم رسیدم این بودجه ها در سال ۹۶ افزایش یافته و در رابطه با بحث پیشگیری از آسیب های اجتماعی و اعتیاد صرف شود.

افشار افزود: کار در رابطه با آسیب های اجتماعی از جنس کار مردمی است و باید به خودشان واگذاری شود و ایجاد کانون های دانشجویی همیاران سلامت روان در دانشگاه ها شاه بیت کاری است که در این زمینه در دانشگاه ها ایجاد شده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *